Commercieel Technisch medewerker (CTH)

Opleiden is altijd een goede investering. Ook in de huidige economische situatie. Of misschien wel juist in de huidige economische situatie. Het vergroten van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers zorgt ervoor dat zij klanten beter kunnen adviseren.

En u weet: professioneel advies leidt tot hogere verkoop! Wil men als houthandel een professionele rol blijven spelen, dan is (bij)scholing absoluut onvermijdelijk.

Aan (toekomstige) commercieel medewerkers worden steeds hogere eisen gesteld. Gedegen kennis op het gebied van hout en plaatmateriaal, regelgeving, commerciële en communicatieve vaardigheden is onmisbaar om uw klanten goed te kunnen adviseren en op deze manier een meerwaarde te kunnen leveren.

De opleiding Commercieel Technisch medewerker Houthandel (CTH) van het Hout Opleidings Centrum sluit hierbij uitstekend aan. De opleiding is in voorgaande jaren al door veel cursisten gevolgd en wordt als goed toepasbaar in de praktijk gekwalificeerd. De opleiding start nog dit najaar!

De opleiding bestaat uit de modulen:

Moduul 1: Basiskennis
Moduul 2: Commercie
Moduul 3: Naaldhout
Moduul 4: Loofhout en niet-Europees naaldhout
Moduul 5: PLaatmatriaal
Moduul 6: Bouwen met Hout
Moduul 7: Bouwmaterialen (facultatief)

Het volgen van alle modulen leidt tot een diploma. Maar ook het volgen van losse modulen behoort tot de mogelijkheden. Dus als uw medewerker over voldoende basiskennis beschikt, kan hij/zij ook instromen in een van de verdiepingsmodulen (Naalthout, Loofhout, Plaatmateriaal).

Nieuwsgierig naar de volledige inhoud en startdata? Complete cursusbeschrijvingen en startdata vindt u op de website van HMC cursus en training. Op verzoek kunnen wij u de beschrijvingen uiteraard ook toesturen.

De uitvoering van onze opleidingen en cursussen ligt in handen van HMC cursus en training.

Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Henny Wellinghoff,  HMC cursus en training 06 40190048 / 010 2855554 of met het HOC 036 5292060.

Wij hopen u, uw medewerkers of collega’s na de zomerperiode uitgerust te mogen begroeten bij deze opleiding van formaat!