houtcafé op locatie ‘Hout en coatings’

outcafé op locatie ‘Hout en coatings’

- ontwikkelingen en coatings in de praktijk -

Op donderdagmiddag 6 april vindt voor het eerst een Houtcafé op locatie “Hout en coatings - ontwikkelingen en coatings in de praktijk -” plaats. Dit Houtcafé is met name interessant voor hen die het gelijknamige Houtcafé gehouden op 8 december 2016 niet konden bijwonen.

In dit Houtcafé wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen rond hout en coatings vanuit verschillende invalshoeken.  Ook zal gekeken worden naar de verschillende typen afwerkingen en de combinatie met hout. Aan de hand van praktijksituaties wordt geanalyseerd hoe bouwkundige detaillering, materiaal- en profielkeuze en de selectie van afwerkingen kunnen worden beïnvloed, om zo de levensduur te optimaliseren.

Doel van de bijeenkomst is kennis op te doen om daarmee de klant zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van afwerkingen op hout, houtproducten de plaats te geven die het verdient en te komen tot een hoge klant tevredenheid. Het Houtcafé is daarmee vooral interessant voor medewerkers binnen- en buitendienst verkoop, inkoop en productmanagers.
 

15.00 uur Algemene trends en ontwikkelingen op het gebied van houtcoatings
Niels Lutke Schipholt – Projectleider coatings en chemische technologie van SHR te Wageningen
 
15.45 uur ‘Hout in de bouw verdient een goede behandeling’
Johan Nienhuis - Onderzoeker ‘Servowood’’ en product- and technical service manager Teknos Drywood B.V. te Enschede

  
Het Houtcafé wordt georganiseerd door het HoutOpleidings Centrum (HOC) in samenwerking met het Centrum Hout en gastbedrijf Ànders Hout B.V. te Numansdorp; lid van de Koninklijke VVNH en Het Wapen.

Het Houtcafé op locatie opent haar deuren om 14.30 uur en het programma gaat om 15.00 uur van start. Eindtijd is ca. 16.30 uur, waarna genetwerkt kan worden met een broodje en een drankje.

Locatie Houtcafé: Ànders Hout B.V., Einsteinstraat 71, 3281 NJ Numansdorp.

Aanmelden kan tot 30 maart via info@centrum-hout.nl of telefonisch 036-5321020. In verband met de organisatie wordt een onkostenvergoeding van € 50,- gevraagd. De bijdrage van (medewerkers van) VVNH leden wordt betaald door de VVNH. Zij hebben daarmee gratis toegang.

Houtcafé s worden georganiseerd in het kader van kennisoverdracht voor medewerkers in de houthandel en houtsector.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric de Munck via e.de.munck@centrum-hout.nl of telefonisch 036 5329821.