Maak tijd voor het Bouwbesluit!

Sinds 1 april is het nieuwe Bouwbesluit van kracht. Dat betekent dat klanten een beroep op u doen voor advies. Alles wat u en uw medewerkers moeten weten, heeft Hibin Opleidingen overzichtelijk in een eendaagse workshop bijeengebracht. Overzichtelijk, snel en effectief.

Zowel architecten als aannemers zullen vragen hebben over de toepasbaarheid van bouwmaterialen in het kader van het nieuwe Bouwbesluit. Omdat het nieuwe Bouwbesluit ook hogere eisen bevat op het gebied van bijvoorbeeld thermische isolatie, zijn er voor de goed geïnformeerde bouwmaterialengroothandel ook kansen om een intensievere rol te spelen in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Gedegen kennis van het Bouwbesluit is dus onmisbaar in de dagelijkse praktijk van de bouwmaterialengroothandel.
Met de eendaagse workshop beschikken commercieel medewerkers over voldoende basiskennis. Tijdens de workshop worden korte inleidingen afgewisseld met praktische opdrachten, zodat de deelnemers (maximaal twaalf per groep) snel thuis raken in het nieuwe Bouwbesluit. De eerstvolgende workshop is op 26 september bij KCBM in Soesterberg. Voor Hibin-leden bedragen de deelnamekosten 295 euro per persoon. Aanmelden kan direct via de website of bij hibinopleidingen@kcbm.nl