Nieuwsbrief november 2016

In deze nieuwsbrief

  • Moduul Commercie CTH
  • Praktijkopleider
  • Postbus opgeheven

Commercie CTH

Zit verkopen jou in je bloed? Wil jij leren hoe je de klant kan overtuigen om bij jou iets te kopen?

Dan is het moduul Commercie (CTH) iets voor jou.

Deze 3 daagse cursus bestaat uit 2 blokken. Tijdens het eerste blok ‘Commerciële vaardigheden’ leer je oa;  het verschil tussen een order noteren, verkopen en adviseren, unique selling propositions (USP's), luisteren en samenvatten, de kracht van non-verbale communicatie. Het tweede blok ‘Hout en commercie’ besteedt aandacht aan de inkoopkant, zoals offertes, contracten, verschepen en invoerrechten. Ook de maatvoering, calculatie, betalingsvormen en valutarisico's worden uitgebreid behandeld. 

Wil je meer weten over deze opleiding, klik hier. Direct inschrijven kan via de website van HMC cursus en training.

Data: 17 en 24 november, 8 december. Examen 19 december.


Praktijkopleider

Werk jij in een houthandel, de timmer- of meubelindustrie? En vind je het fijn om anderen te begeleiden in hun leerproces? Kies dan voor de opleiding Praktijkopleider. Als praktijkopleider help jij studenten die het vak nog moeten leren. Je beantwoordt hun vragen en je zorgt ervoor dat ze met plezier werken en leren.  

In 7 blokken komen alle aspecten van de begeleiding van een deelnemer langs. Van de voorbereiding op de komst van een deelnemer tot en met het afsluitende examen. 

Nieuwsgierig geworden naar deze opleiding klik hier voor een uitgebreide cursusbeschrijving. Direct inschrijven kan via de website van HMC cursus en training. 

Data: 17, 18 november en 8, 9 december. 


Postbus opgeheven

Met ingang van heden is ons postbusnummer komen te vervallen.

U kunt uw post sturen naar:
Hout Opleidings Centrum
Westeinde 8a
1334 BK ALMERE