Array

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Search

Partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met al uw opleidingsvragen, werk het HOC intensief samen met andere brancheorganisaties, onderwijsinstellingen en kenniscentra.

Brancheorganisaties

De Federatie Nederlandse Vakbeweging
De Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) is een vereniging van vakbonden die de belangen behartigt van werkenden en uitkeringsgerechtigden. De FNV is er voor jong en oud, werknemers, zelfstandigen, mensen met een uitkering en gepensioneerden. Bijna 1,4 miljoen mensen zijn lid van een FNV-bond.

Het Christelijk Nationaal Vakverbond
Het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) heeft als werknemersorganisatie als taak de belangen van mensen te behartigen op het gebied van werk en inkomen. Het CNV vertegenwoordigt ruim 335.000 leden.

De Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen
De Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) is de overkoepelende organisatie van ongeveer 300 groothandelsbedrijven in hout. De grote meerderheid van alle werknemers in de bedrijfstak (circa 8.000) is werkzaam bij deze ondernemingen.

Koninklijke Hibin
De Koninklijke Hibin richt zich als brancheorganisatie voor de bouwmaterialenhandel op belangenbehartiging, advisering, cao en pensioenregelingen voor haar leden. Daarnaast biedt Hibin een aantal diensten aan, waaronder opleidingen.

Onderwijsinstellingen

Het Kenniscentrum Bouwtoelevering (KCBT)
Kenniscentrum Bouwtoelevering (KCBT) biedt opleidingsmogelijkheden op het gebied van hout. Zij voeren tevens ook opleidingen uit voor de bouwmaterialenhandel.

Hout en Meubileringscollege
Het Hout- en Meubileringscollege (HMC) is een mbo-vakschool waar je kunt leren voor een beroep in de sectoren hout, meubel of interieur. Het HMC heeft locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Centre for Business and Management Hogeschool Utrecht
Het Centre for Business & Management (CBM) verzorgt opleidingen en trainingen voor professionals die verder willen groeien, toe zijn aan een nieuwe uitdaging of die zichzelf professioneel verder willen ontwikkelen op het gebied van economie en management.

Kenniscentra

Kenniscentrum Handel
Kenniscentrum handel (KCH) is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sector handel en de bedrijfstak MITT (mode-, interieur-, tapijt en textielindustrie).