Array

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Search

Digitale cursus Veilig en Gezond Werken

Op grond van de Arbowet moet de werkgever de werknemer voorlichten over de gevaren en risico’s  op het werk. Die verplichting staat ook in de cao waar het nieuw aangenomen werknemers betreft. In samenwerking met de Meubelbranche hebben wij een digitale cursus Veilig en Gezond werken georganiseerd. Die cursus is voor de risico’s in de Meubel- en Houthandelsbranche ontwikkeld door Freeway Arbo Advies. De cursus wordt digitaal gegeven en kan vanaf iedere locatie waar een computer staat gevolgd worden. Het is een cursus van 2 uur die gegeven wordt van 8.00 tot 10.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur. Onderaan van deze pagina vindt u de meest actuele overzicht van cursusdagen waarvoor u zich kunt inschrijven!
 
Het minimum aantal om de cursus doorgang te laten vinden is 6 personen. Het maximum 12. De kosten bedragen € 75,– excl. BTW per persoon.
 
De cursist krijgt na het volgen van de cursus een door een veiligheidskundige ondertekend certificaat. Hiermee kunt u aan de inspectie aantonen dat u aan voorlichting hebt gedaan.
 
Heeft u belangstelling voor de cursus, dan kunt u contact opnemen met Freeway Arbo Advies via tel. 06 – 1136 1136 / e-mail: info@freewayarboadvies.nl.